Welkom bij ZMN Silent Pods


ZMN is gespecialiseerd in akoestische vergader- en werkcabines. Onze pods verhogen de werk efficiëntie bij jou op kantoor. Werk rustiger en privé.

Betaalbare geluidsoplossing

Ontvang betaalbare geluidsoplossingen die aanzienlijk kostenbesparend zijn in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Onze PODS oplossingen bieden extra ruimte om productief en geconcentreerd te werken.

Plug & Play

Geniet van een eenvoudige Plug & Play installatie met onze revolutionaire productontwerpen, waardoor u de panelen moeiteloos kunt verplaatsen op elke gewenste locatie. Ervaar zorgeloos gemak en flexibiliteit met onze innovatieve oplossingen.

Flexibel ontwerp

In tegenstelling tot traditionele constructies passen onze speciaal ontworpen Pods zich moeiteloos aan uw werkruimte aan, waarbij ze eenvoudig op verschillende locaties in uw kantoor kunnen worden geplaatst of zelfs op een geheel nieuwe locatie.

Innovatief product

Geen renovatie vereist. Dankzij innovatief productontwerp en -proces betaalt u minder voor gelijkwaardige resultaten. Ontdek de interessante en kostenbesparende oplossingen vandaag van de ZMN Pods

Snelle installatie

Bespaar tijd met ons gestroomlijnde ontwerp voor snelle installatie. Onze duidelijke instructies en video’s maken het mogelijk voor kantoren om de pod zelf op te bouwen. Ontdek nu tijdbesparende oplossingen.

Milieuvriendelijke pods

Wij gebruiken gerecycled koolstofplastic. Ieder pod heeft een CO2-voetafdruk van ≤0,071kg Co2e, gemiddeld energiegebruik van ≤0,4MJ, lucht zuiveringsniveau van ≤0,0001kg SO2e en watereutrofiering van ≤0.00002PO4

0 %

Meer dan 50% heeft moeite om zich te concentreren in een open ruimte

0

Het duurt 20 minuten om je opnieuw te focussen na een afleiding.

0 %

Het duurt 20 minuten om je opnieuw te focussen na een afleiding.

Download Brochure

Download onze brochure voor meer
informatie over onze instellingen.

Duurzaamheid: Het hart van onze pods

Bij ZMN Silent Pods is onze toewijding aan de planeet duidelijk in onze keuze van materialen. Elke pod is vervaardigd uit hoogwaardige gerecyclede materialen zoals plastic flessen en gerecycled aluminium, die niet alleen duurzaam zijn maar ook volledig recyclebaar. Kies voor onze pods om bij te dragen aan een duurzamere wereld, zonder concessies te doen aan stijl, comfort en functionaliteit.

Geluidsisolatie

Onze pods zijn ontworpen met uw privacy en comfort in gedachten. Elk model is voorzien van geavanceerde geluidsisolatietechnologie die een rustige en ongestoorde werkomgeving garandeert. Met een geluidsreductie tot 28 dB kunt u genieten van serene stilte, zelfs in de meest levendige kantooromgevingen.

Comfort

Onze pods zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook uitzonderlijk comfortabel. Wij geloven dat comfort essentieel is voor productiviteit en welzijn op de werkplek, daarom bieden onze pods een premium werkervaring.

Modulair Ontwerp

Silent pods zijn ontworpen met een modulaire structuur, waardoor ze eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd en verplaatst, afhankelijk van de veranderende behoeften van het kantoor.

Technische Integratie

Onze silent pods zijn uitgerust met oplaadstations en connectiviteitsopties voor apparaten, wat ze ideaal maakt voor telefoongesprekken of videoconferenties.

Zij maken al gebruik van onze pods

silent-pods-banner-1