Plat thuis geleverd
Plug & Play
Flexibel ontwerp
Verplaatsbaar

Akoestiek

Als je op zoek bent naar een kleine kantoor telefooncel die kan helpen bij het creëren van een stillere omgeving in je kantoor, dan is de Silent Pod een geweldige optie. Met een akoestische index van STC 28dB (±5dB) en RT0.25s (±0.1s) kan deze cabine helpen afleidingen en geluidsniveaus te verminderen, zodat werknemers zich beter kunnen concentreren op hun werk. De geluidsdichte pod is ook eenvoudig op te zetten en af te breken, dus perfect voor kantoren met weinig ruimte.

Ventilatie

Ons unieke systeem zorgt ervoor dat je in slechts drie minuten de nodige luchtcirculatie hebt, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidsisolerende eigenschappen van de single person pod. Of je het nu wilt gebruiken voor opnamedoeleinden of gewoon om wat rust en stilte te krijgen, onze geluiddichte cabine voor thuiskantoren is perfect voor iedereen die geluidsoverlast van buitenaf wil verminderen.

Verlichting

Uitgerust met een 4000 K LED-verlichtingssysteem met daglichtkleurtemperatuur (150 LX), voldoet het aan de behoeften van normale activiteiten. In het geval dat er extra stroom nodig is, is er een back-up stroomvoorziening in de cabine geïnstalleerd.

Installatie

De pod wordt in een palletbox bij u geleverd. Na het uitpakken is het heel eenvoudig om de pod in elkaar te zetten met behulp van een handige handleiding en een installatievideo. In het pakket bevinden zich ook alle benodigde materialen, zodat u niets extra’s nodig heeft voor de montage.